Proizvodna praksa prof. dr Vesna Rodić

Upis ocene za studente koji su Dnevnik prakse predali za oktobarski ispitni rok je 2.10.2023. u 11h.  

Rok za predaju za oktobarski ispitni rok je istekao.  Za eventualne, za sada neizvesne, dodatne okobarske ispitne rokove Dnevnik prakse je neophodno predati minimalno 7 dana pre početka roka u kom se ispit prijavljuje. Kasnija predaja znači da će dnevnik biti pregledan za naredni ispitni rok.

Dnevnici se predaju nastavniku (kabinet broj 4 na IV spratu stočarskog paviljona) ili saradnicima (Jeleni Despotović ili Veljku Šarcu). Dnevnik prakse može predati i neko drugi, ali je lično prisustvo obavezno prilikom upisa ocene.

 

————————————————————————————————————————————-

Studenti koji žele mogu nakon obavljene prakse i ocenjenog dnevnika nastavniku na mejl poslati i nekoliko odabranih fotografija na kojima se vidi gde su i šta radili za vreme Proizvodne prakse. Fotografije će biti prosleđene kolegama zaduženim za instagram stranu našeg Departmana i na istoj objavljene, uz naznaku imena studenta i privrednog društva/gazdinstva na kom je praksa odrađena.  Potrebno je da studenti  pokažu fotografije poslodavcu i pitaju ih da li su saglasni da budu objavljene.

Uputstvo za obavljanje Proizvodne prakse III godina AE i ARR 2022-2023

Formulari za prakticnu nastavu studenata III godine AE i ARR 2022-2023