Poziv na Okrugli sto Departmana AE – petak 6. decembar 2019.

Poštovane koleginice i kolege,

Departman za ekonomiku poljoprivrede i sociologiju sela Vas poziva da uzmete učešće i prisustvujete održavanju Okruglog stola pod nazivom UNIVERZITET I PRIVREDA – UNAPREĐENJE STUDIJSKOG PROGRAMA, PRAKTIČNE NASTAVE I ZAPOŠLJAVANJA AGROEKONOMISTA, koji će se održati u petak 6. decembra 2019. godine u Amfiteatru Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu sa početkom u 17.00 časova.

Ovim skupom želimo da okupimo agroekonomiste koji su diplomirali na našem Departmanu sa ciljem da se dobiju povratne informacije u vezi sa novim zahtevima za profesiju agroekonomista, kao i da se profesionalna iskustva zaposlenih agroekonomista iskoriste za unapređenje studijskog plana i programa agroekonomije koji se realizuje na Departmanu AE.

Istovremeno, želimo da studentima i nezaposlenim agroekonomistima ukažemo na znanja, veštine i izazove koji ih očekuju u različitim sektorima mogućeg zapošljavanja.

Cilj našeg okupljanja je i da se izvrši promocija agroekonomske profesije, da se okupe i međusobno još bolje povežu naši agroekonomisti u okviru ALUMNI kluba Agroekonomija.

Nadamo se da ćete naći vremena i motiva da nam se pridružite na ovom skupu i doprinesete unapređenju agroekonomske profesije koja se već decenijama stvara pod okriljem našeg fakulteta.

Takođe Vas molimo da nam (zbog organizacionih pitanja) mailom kratko povrdite Vaše učešće na skupu i u svoj rokovnik kao neizostavno ubeležite datum 6. decembar 2019. u 17.00 časova.

Nakon skupa planirano je kraće druženje na koktelu u klubu nastavnika… stoga obavezno ponesite svoje dobro raspoloženje i vizit karte kako bi imali najnovije informacije o Vašim pozicijama u sektoru.

Do skorog viđenja,

S poštovanjem,

Vaš Departman AE

PROGRAM OKRUGLI STO 2019